Roos Diervoeders sponsort voltigepaard CJ

Sinds eind februari is de afdeling voltige van Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse in het bezit van een voltigepaard, een 9-jarige ruin genaamd CJ. Naast de aanschaf van een paard, zijn er ook maandelijkse lasten, denk hierbij aan voer, hoefsmid, etc. Al deze kosten drukken te zwaar op het budget dat de vereniging. Om deze reden zijn wij op zoek naar sponsoren. Wij zijn dan ook blij te vermelden een eerste sponsor te hebben gevonden! Familiebedrijf Roos Diervoeders uit Nieuw Vennep heeft zich bereid gevonden om een bijdrage hieraan te leveren! Neem een kijkje op de website van Roos om hun assortiment te bekijken, zie http://www.roosdiervoeders.nl.

CJ

De aanschaf van een voltigepaard was noodzakelijk vanwege de groei van het ledenaantal. Op dit moment heeft de vereniging de 21 jarige Nintendo (Bruin) tot hun beschikking van Nicolette Davies, daar hoopt de vereniging nog lang gebruik van te mogen maken. Gezien zijn leeftijd en ook het ledenaantal moest er wel vooruit gedacht worden. Het is lastig om geschikte paarden voor de voltige te vinden en de eigenaren van geschikte paarden moeten het ook nog zien zitten om hun paard voor twee dagen per week in te zetten voor de voltige. Vandaar dat de vereniging heeft besloten zelf een paard aan te schaffen.

Het streven is om CJ in het nieuwe seizoen uit te brengen op wedstrijden, met dit paard hoopt de vereniging binnen afzienbare tijd te kunnen promoveren naar een hogere klasse. Het doel wat er voor ogen is, is volgend jaar deel te kunnen nemen aan het Nerderlands Kampioenschap in een hogere klasse. Zondag 26 juni start Team I van St. Hubertus nog met Nintendo bij HC Boeyenkamp in Cornwerd, het team hoopt hun laatste punt te kunnen behalen om zo weer deel te mogen nemen aan het Nederlands Kampioenschap op 27 augustus in Ermelo.

 

Evenementen

23
feb
Rooversbroekdijk 127
-
Lisse
Regiokampioenschappen springen paarden en pony's

23
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

24
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

Rabobank logo

Inloggen

ABS Autotaalglas EngelGreconHerreurHorsmanVervloedPas de deux 

 Roos Diervoeders zw