Selectiewedstrijd voor Jumping Amsterdam

Het Indoor wedstrijdseizoen is weer in volle gang bij Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse. De eerste dressuur- en springwedstrijden zitten er al weer op. Aankomend weekend, 12 en 13 november, staat er weer een springwedstrijd op het programma. Het bijzondere aan deze springwedstrijd is dat de deelnemers zich kunnen selecteren om deel te nemen aan Jumping Amsterdam 2017.

Tamara Man Wintertulp 2016

Aanstaande zaterdag 12 november verzorgt de wedstrijdcommissie van PSV St. Hubertus - Lisse de achtste selectiewedstrijd voor het basisspringen van Jumping Amsterdam 2017. Basisspringruiters krijgen de kans om donderdag 26 januari 2017 deel te nemen aan Jumping Amsterdam. Voor de klasse L, M, Z en ZZ springen worden in de wijde omtrek van Amsterdam selectiewedstrijden gehouden en daar is Lisse er één van. Per wedstrijd krijgen de beste drie combinaties per klasse een startbewijs voor Jumping Amsterdam. Bovendien ontvangt elke winnaar een deken. Voor meer informatie over Jumping Amsterdam, zie http://www.jumpingamsterdam.nl. Zaterdag begint de eerste rubriek, de klasse L paarden, om 9.00 uur.

Op zondag starten de deelnemers vanaf 9.30 uur in de klasse BB paarden en daarna B Paarden, gevold door de Ponyrubrieken B t/m ZZ.

Het belooft weer een mooie drukke wedstrijd te worden. De toegang is gratis. Om parkeerproblemen te voorkomen vragen we belangstellenden de auto aan de kant van de weg parkeren. Zo kan het terrein van de vereniging voor de trailers en vrachtwagens van de deelnemers gebruikt worden. 

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

Evenementen

23
feb
Rooversbroekdijk 127
-
Lisse
Regiokampioenschappen springen paarden en pony's

23
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

24
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

Rabobank logo

Inloggen

ABS Autotaalglas EngelGreconHerreurHorsmanVervloedPas de deux 

 Roos Diervoeders zw