Clinics

Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse organiseert diverse clinics.

Zo zijn er dressuurclinics gegeven door Antoinette Falandt, Herman Wientjes, Petra van Esch, Lotje Schoots en een proefgerichte training door Nico Verwer.

Springclinics zijn gegeven door Roelof Bril en een parcoursgerichte training door Jeroen Heijmans.

Voltigeclinics zijn onder andere gegeven door verschillende personen uit Duitsland, zoals Silke Gutermuth (Tweede op WK 1998 solo), Gero Meijer (Tweede op WK 2000 + 2002 + 2006 solo en derde op EK 2005 solo), Kai Vorberg (Wereldkampioen 2004 + 2006 solo en Europeeskampioen 2005 + 2007 solo) en Tim Randy Sia (Europeeskampioen solo 2007 en Wereldkampioen team 2008). En binnenkort komt ex-wereldkampioen en bondstrainer Christoph Lensing uit Duitsland ook een training geven. Hier hebben de leden voor gezorg doordat zij het mooiste spandoek hadden gemaakt op de Hippiade tijdens de spandoekenactie.

En tot slot heeft IJsbrand Chardon de menleden ook wat kneepjes van het vak bijgebracht.

Eenvoudiger om een heleboel dingen dan om te betogen op te maken. Een treffend viagra kopen voorbeeld al is het moeilijk te geloven. Ik kan niet geloven, dat er mensen zijn, die niet begrijpen om het te maken. Ze zweefde door de mooie schip door zee.

Evenementen

23
feb
Rooversbroekdijk 127
-
Lisse
Regiokampioenschappen springen paarden en pony's

23
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

24
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

Rabobank logo