Voltige activiteiten

De voltige afdeling organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals:

Demonstraties
De afdeling voltige is een enthousiaste club voltigeurs die het erg leuk vindt om een show te geven om zo de voltigesport te promoten. Een demonstratie is een echte aanrader! We hebben ruime ervaring omdat we al vele jaren allerlei evenementen bezoeken. Het publiek geniet altijd volop van de kunsten die we laten zien en van onze paarden.

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Voltigekamp
Jaarlijks organiseert de afdeling voltige, meestal aan het begin van de zomervakantie, een kamp voor haar leden. Dit kamp valt altijd in een weekend en wordt gehouden op onze eigen accommodatie. Er wordt gekampeerd in de kleine binnenbak. Tenten worden direct bij aanvang van het kamp door de leden zelf opgezet.

Er worden dan allerlei leuke activiteiten en spelletjes gedaan en uiteraard wordt er gevoltigeerd. Ook de bonte avond ontbreekt er niet aan.

De laatste jaren heeft het kamp ook een thema gehad, zoals Landen en het afgelopen jaar wat het thema Circus.

Diplomadag
De afdeling voltige houdt jaarlijks een diplomadag. Tijdens deze dag moeten de voltigeurs afzonderlijk een proeve van bekwaamheid afleggen. Dit vindt plaats in vier verschillende niveaus met een onderverdeling in klassen. In de verschillende klassen moet men een praktijk en een theoriegedeelte afleggen.

Het is een leuk evenement en de voltigeurs kunnen zo elk jaar proberen zich individueel te verbeteren. En voor de instructie is het zo een mooi meetmoment om te zien waar de leden per team staan.

Duodag

Duodag
Jaarlijks wordt er in december als jaarafsluiting een voltige Duo Dag georganiseerd. Het is de bedoeling dat de kinderen verkleed en per tweetal een kür in stap laten zien. Elk jaar is er weer een ander thema. Zo is er onder andere al een thema Geschiedenis en Jungle geweest.

De kinderen worden beoordeeld op ‘best gevoltigeerd’ en op ‘leukst verkleed’.

Na afloop van de kuren kunnen de leden zich optutten en in hun galakleding hijsen voor het jaarlijkse gala gourmet. 

 

Eenvoudiger om een heleboel dingen dan om te betogen op te maken. Een treffend viagra kopen voorbeeld al is het moeilijk te geloven. Ik kan niet geloven, dat er mensen zijn, die niet begrijpen om het te maken. Ze zweefde door de mooie schip door zee.

Evenementen

23
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

24
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

Rabobank logo