De afdeling paarden: een actieve club met actieve leden!

De afdeling Paarden, voorheen LR. St. Hubertus opgericht in 1946, gaat nu, na de fusie in 2008, verder als Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse. Ruiters en amazones met een eigen paard of die de beschikking hebben over een paard zijn bij Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse ook van harte welkom. De rijdende leden nemen actief deel aan de diverse lessen en activiteiten van de vereniging. Er zijn diverse lidmaatschappen.

De rijdende leden krijgen wekelijks een dressuur- en een springles van gediplomeerde instructeurs. De dressuurlessen zijn op maandagavond, donderdagochtend en -avond en worden gegeven door Leontien van der Touw, Christa Bruine de Bruin en Ed van der Meij. De cavalettiles wordt op dinsdagavond gegeven door Tamara Man. Deze les is voor beginnende en de meer dressuurgerichte combinaties onder ons die een sprongetje willen maken. De springlessen op woensdagavond zijn voor de gevorderde/wedstrijdruiters, deze wordt gegeven door Alex Trouerbach.

De afdeling Paarden heeft een aantal ruiters en amazones die goed presteren op hoog niveau.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer kijken tijdens de lessen of op één van onze wedstrijden of evenementen. 

 Wil je meer informatie over de afdeling Paarden, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt natuurlijk ook met je paard deelnemen bij het mennen, mits je wel over een aanspanning beschikt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Henny Verspeek, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Als je niet over een eigen paard beschikt zou je kunnen deelnemen aan voltige. Voor voltige heb je geen eigen paard nodig. Maar we vinden het natuurlijk wel heel fijn als er mensen zijn die hun paard voor onze voltige ter beschikking willen stellen. Voor meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Evenementen

15
dec
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

16
dec
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

05
jan
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

06
jan
PSV St. Hubertus Lisse
-
Lisse
Dressuurclinic voor elke klasse. Aanmelden bij Sandra Jurgens: sjurgens@xs4all.nl

19
jan
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

Rabobank logo