Afdeling Pony’s

Ponyclub Poeleway is opgericht in 1966 en gaat nu, na de fusie in 2008, verder als Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse. Kinderen met een eigen pony of die de beschikking hebben over een pony zijn bij Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse ook van harte welkom. De vereniging heeft al jaren aan veel kinderen de mogelijkheid geboden om goed te leren rijden. Natuurlijk staat het plezier met de pony wel voorop. Veel van deze jonge leden stromen door naar de afdeling Paarden. De ponyclub is daardoor de kweekvijver van de afdeling Paarden.

Ponylid Annika Peters Reserve kring Kampioen B springen

Er zijn diverse lidmaatschappen. De rijdende leden hebben wekelijks een dressuur- en een springles van gediplomeerde instructeurs.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer kijken tijdens de lessen of op één van onze wedstrijden of evenementen. En wil je meer informatie over onze afdeling pony's, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt natuurlijk ook met je pony deelnemen bij het mennen, mits je wel over een aanspanning beschikt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Kees Zwaan, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Als je niet over een eigen pony beschikt zou je kunnen deelnemen aan voltige. Voor meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Evenementen

23
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

24
mrt
PSV st. Hubertus, Lisse
Inschrijven via mijnknhs.nl

Rabobank logo