MOMENTEEL ZIJN ER NOG 5 BOXEN BESCHIKBAAR! 

Stal en Weide is een vereniging met een eigen bestuur, eigen statuten, een huishoudelijk reglement en een stalreglement.

Onze stal telt 34 buitenboxen. De maat van een box is 2.86 mtr. x 3.33 mtr. Iedere box is voorzien van tl-verlichting, een automatische drinkbak, een voerbak, een kast, een trap en een zoldertje.

Al onze paarden krijgen weidegang, kuil of hooi en stro of vlas. Alle leden kunnen gebruik maken van de afspuitplaats de stapmolen en de paddocks.

Het weideseizoen loopt van ongeveer 30 april tot 1 oktober. De paarden lopen alleen overdag buiten; ’s nachts staan zij op stal. Eigenaren van paarden zetten zelf hun paarden buiten en halen ze ook zelf weer binnen of regelen dat met elkaar.

 

Kosten Vereniging Stal- en Weide Complex Lisse 2019  
Algemeen    
Entreegeld   € 250,00
Borgsom   € 230,00
   
Stallingskosten:    
Stallingskosten paard/pony per week met stro en kuil   € 43,00
Stallingskosten paard/pony zonder stro met kuil per week vanaf (vlas wordt apart berekend)   € 32,50
 

 

Nieuwe boxeigenaren betalen Stal en Weide € 250,-- entreegeld én een borgsom van € 230,-- per box. Bij beëindiging van het lidmaatschap wordt de borgsom retour betaald, mits de box in een goede staat achtergelaten wordt.

De kosten voor de smid, dierenarts en het krachtvoer zijn niet in de stallingkosten inbegrepen. Dit zijn kosten voor de eigenaren zelf evenals een verzekering van het paard.

Ongeveer 3x per jaar houden wij een mestonderzoek onder alle paarden en pony’s. Aan de hand hiervan worden de paarden/pony’s ontwormd. Deelname hieraan is verplicht.

Per jaar zijn de leden verplicht een door het bestuur vast te stellen aantal werkuren te maken voor onderhoud en kleine klusjes of een taak die iemend op zich neemt.

Elk lid draait mee in het stalwacht rooster. Dit betekent dat men eens in de 34 weken stalwacht heeft. De stalwacht is in zo'n week verantwoordelijk voor het voeren van de paarden en pony's. 's Morgens moet er krachtvoer uit de emmer en kuil gegeven worden. Dit staat klaar voor de boxen. Daarnaast moet de stalwacht die week het een en ander netjes houden. De stalwacht wordt uitgevoerd conform het stalwacht reglement en het voedingsschema van de paarden en pony's.

Alle paardeneigenaren mesten zelf de eigen box uit. Leden kunnen zelf vijf voorkeursweken opgeven wanneer zij stalwachtdienst willen draaien. Het bestuur maakt een indeling en probeert zoveel mogelijk rekening te houden met die voorkeursweken.

Nieuwe leden moeten een geldig inentingsboekje overleggen en er moet een mestonderzoek gedaan worden.

Alle leden van Stal en Weide zijn verplicht een rijdend lidmaatschap te nemen bij Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse. 

De grote buitenmanege is van PSV St. Hubertus en mag door de leden buiten de lesuren om vrij gebruikt worden. Ook de twee binnenmaneges zijn van PSV St. Hubertus. Hiervoor dient u een apart jaarabonnement aan te schaffen

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met het secretariaat:
Miranda Koot  secretaris
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel: 06-55524095

Lidmaatschap Paardensportvereniging St. Hubertus - Lisse:

Secretariaat
Nicolette Davies
Weteringweg 113
2156 MX Weteringbrug
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenbak-abonnement:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Komende evenementen

Geen evenementen

Accomodatie

St. Hubertus Lisse
Rooversbroekdijk 127
2161 LP Lisse
Tel. 0252 – 233083
bakbeheer@sinthubertuslisse.nl

Secretariaat

Nicolette Davis
Weteringweg 113
2156 MX Weteringbrug
Tel. 06-20134453
secretariaat@sinthubertuslisse.nl

KNHS

KNHS

SVP

 Veilige Paardensport