De afdeling paarden: een actieve club met actieve leden!

De afdeling Paarden, voorheen LR. St. Hubertus opgericht in 1946, gaat nu, na de fusie in 2008, verder als Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse. Ruiters en amazones met een eigen paard of die de beschikking hebben over een paard zijn bij Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse ook van harte welkom. De rijdende leden nemen actief deel aan de diverse lessen en activiteiten van de vereniging. Er zijn diverse lidmaatschappen.

De rijdende leden krijgen wekelijks een dressuur- en een springles van gediplomeerde instructeurs. De dressuurlessen zijn op maandagavond, donderdagochtend en -avond en worden gegeven door Dexter Biersteker, Christa Bruine de Bruin en Miriam Ootes. De cavalettiles wordt op dinsdagavond gegeven door Kim Oudshoorn. Deze les is voor beginnende en de meer dressuurgerichte combinaties onder ons die een sprongetje willen maken. De springlessen op woensdagavond zijn voor de gevorderde/wedstrijdruiters, deze wordt gegeven door Alex Trouerbach.

De afdeling Paarden heeft een aantal ruiters en amazones die goed presteren op hoog niveau.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer kijken tijdens de lessen of op één van onze wedstrijden of evenementen. 

 Wil je meer informatie over de afdeling Paarden, mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je kunt natuurlijk ook met je paard deelnemen bij het mennen, mits je wel over een aanspanning beschikt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Eric Vrijburg, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdeling Pony’s

Ponyclub Poeleway is opgericht in 1966 en gaat nu, na de fusie in 2008, verder als Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse. Kinderen met een eigen pony of die de beschikking hebben over een pony zijn bij Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse ook van harte welkom. De vereniging heeft al jaren aan veel kinderen de mogelijkheid geboden om goed te leren rijden. Natuurlijk staat het plezier met de pony wel voorop. Veel van deze jonge leden stromen door naar de afdeling Paarden. De ponyclub is daardoor de kweekvijver van de afdeling Paarden.

Wil je meer informatie over de afdeling Pony's, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Komende evenementen

21
juli
Dressuurclinic voor elke klasse

18
aug
Clinic Zit & Houding door Carmen Schalk op de simulator en/of op je eigen paard

Accomodatie

St. Hubertus Lisse
Rooversbroekdijk 127
2161 LP Lisse
Tel. 0252 – 233083
bakbeheer@sinthubertuslisse.nl

Secretariaat

KNHS

KNHS

SVP

 Veilige Paardensport