Al tientallen jaren organiseert de Wedstrijdcommissie van Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse wedstrijden. Hierbij komen alle disciplines aan de orde: dressuur, springen, mennen, voltige en eventing. De wedstrijden worden verreden onder de reglementen en toestemming van de KNHS.

Alle wedstrijden houden we in de accommodatie van PSV St. Hubertus-Lisse, dat voorzien is van het veiligheidscertificaat. De accomodatie beschikt over twee indoorbanen, onder te verdelen in een wedstrijdbaan en een losrijbaan. De wedstrijdbaan heeft een afmeting van 20x60 meter. Door het plaatsen van hekjes kan deze (bij dressuurwedstrijden) verkleind worden naar 20x40 meter. De losrijbaan heeft de afmeting van 20x40 meter. Beide banen zijn voorzien van een stabiele, veerkrachtige bodem van Grecon BV.

Kijk bij Wedstrijdsecretariaat hoe je je kunt aanmelden voor één van onze wedstrijden. Algemene vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onder onze Wedstrijdkalender staan de wedstrijden vermeld.

Voor het winterseizoen 2015/2016 hebben we een leuke Indoor dressuurcompetitie uitgeschreven en ook de Wintertulp zal weer in februari plaatsvinden! 

Hindernis PSV St. Hubertus Lisse

Komende evenementen

21
juli
Dressuurclinic voor elke klasse

18
aug
Clinic Zit & Houding door Carmen Schalk op de simulator en/of op je eigen paard

Accomodatie

St. Hubertus Lisse
Rooversbroekdijk 127
2161 LP Lisse
Tel. 0252 – 233083
bakbeheer@sinthubertuslisse.nl

Secretariaat

KNHS

KNHS

SVP

 Veilige Paardensport