Bij de afdeling Mennen, opgericht in 1996, moet je als lid zelf over één of meerdere paarden of pony's kunnen beschikken met een eigen aanspanning (menwagen, marathonwagen of koets). De lessen worden op vrijdagavond gegeven door Jeremy van Brakel, een man met de nodige papieren en een enorme menervaring door zijn werk bij de Koninklijke stallen. 

Paul Kalisvaart met Janouk

Naast de menlessen worden er veel verschillende kleine of grote activiteiten georganiseerd, deze worden door de menleden op de ledenvergadering ingevuld. Maar zo zijn er ook de jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals onze roemruchte jaarlijkse Jan van Breenenrit (Pannenkoekenrit), een Familiedag, een rit door het waterleidinggebied, de jaarlijkse rondrit op Koningsdag met leden van het gemeentebestuur, en een (oefen) dressuurwedstrijd, marathonwedstrijd (terreinrit met hindernissen) en/of vaardigheidwedstrijd (tussen pionnetjes rijden). Ook wordt er jaarlijks een interessant uitje georganiseerd, in het verleden zijn zoals de Koninklijke stallen bezocht en een koetsenmuseum.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer kijken tijdens de lessen of op één van onze wedstrijden of evenementen. En wil je meer informatie over onze afdeling Mennen neem dan contact op met: Henny Verspeek, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt natuurlijk ook met je pony of paard lid worden bij de afdeling Pony's of Paarden. Voor meer informatie kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik HIER voor de menregels.

Komende evenementen

Geen evenementen

Accomodatie

St. Hubertus Lisse
Rooversbroekdijk 127
2161 LP Lisse
Tel. 0252 – 233083
bakbeheer@sinthubertuslisse.nl

Secretariaat

Nicolette Davis
Weteringweg 113
2156 MX Weteringbrug
Tel. 06-20134453
secretariaat@sinthubertuslisse.nl

KNHS

KNHS

SVP

 Veilige Paardensport