Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse organiseert naast de diverse wedstrijden ook jaarlijks een fantastische Indoor en outdoor Eventing. Maar ook buiten de wedstrijden om worden er voor de leden diverse activiteiten georganiseerd.

Er zijn onderlinge oefenwedstrijden en dressuur- en spring clinics door bekende Nederlandse ruiters/amazones. Ook worden er regelmatig Eventing trainingen georganiseerd op de vereniging, maar ook op locaties elders in het land.

In het winterseizoen is er maandelijks Oefenspringen, dit is ook opengesteld voor niet-leden.

De voltige afdeling organiseert jaarlijks voltige activiteiten zoals een voltigekamp, diplomadag en een duodag. En zo af en toe geven zij demonstraties in het land. Voor de menleden worden er jaarlijks men activiteiten georganiseerd zoals een Familiedag en Pannenkoekenrit. Zij rijden jaarlijks de leden van het gemeentebestuur rond op Koningsdag en maken zij jaarlijks een rit in het Waterleidinggebied.

In de eerste week van het nieuwe jaar wordt er voor heel de vereniging Clubkampioenschappen gehouden. Een super gezellige sportieve dag wat afgesloten wordt met een gezellige Nieuwjaars borrel.

Kijk bij evenementen wat er nog meer bij PSV St. Hubertus-Lisse te beleven is. 

Eenvoudiger om een heleboel dingen dan om te betogen op te maken. Een treffend viagra kopen voorbeeld al is het moeilijk te geloven. Ik kan niet geloven, dat er mensen zijn, die niet begrijpen om het te maken. Ze zweefde door de mooie schip door zee.

Komende evenementen

21
juli
Dressuurclinic voor elke klasse

18
aug
Clinic Zit & Houding door Carmen Schalk op de simulator en/of op je eigen paard

Accomodatie

St. Hubertus Lisse
Rooversbroekdijk 127
2161 LP Lisse
Tel. 0252 – 233083
bakbeheer@sinthubertuslisse.nl

Secretariaat

KNHS

KNHS

SVP

 Veilige Paardensport