Paardensportvereniging St. Hubertus-Lisse: een actieve vereniging met actieve leden!

Paardensportvereniging St. Hubertus - Lisse is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen de Vereniging Landelijke Ruiterij Lisse e.o., Ponyclub Poeleway en de Landelijke rijvereniging St. Hubertus, beide eveneens uit Lisse.

PSV St. Hubertus-Lisse bestaat uit de vier afdelingen Paarden, Pony's, Mennen en Voltige en heeft verschillende lidmaatschappen. Je kunt natuurlijk van meerdere afdelingen lid zijn. Onze vereniging biedt op paardensportgebied een breed scala aan disciplines aan haar leden aan, onder andere dressuur, springen, mennen, voltige en eventing. Gediplomeerde instructeurs verzorgen de wekelijkse lessen voor onze leden op onze prachtige accommodatie aan de Rooversbroekdijk 127 te Lisse.

De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), het overkoepelende orgaan voor de paardensport in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om deel te nemen aan officiële wedstrijden. Leden zijn ook automatisch aangesloten bij de KNHS en kunnen, zodra in het bezit van een startpas deelnemen aan alle officiële wedstrijden.

Wij zijn een actieve en wedstrijdgerichte vereniging met veel activiteiten voor haar leden. Hierbij staat het paard centraal, de gezamenlijke hobby (zeg maar rustig passie) van alle leden! Ons doel is het bevorderen en op een veilige manier beoefenen van de ruitersport.

Veel van onze leden zijn in de wedstrijdsport bijzonder fanatiek en succesvol en daar zijn we trots op! Zo zijn er veel leden die, door goede prestaties in de disciplines dressuur, springen en mennen op de District- en Regiokampioenschappen, zich hebben gekwalificeerd voor de Hippiade, het KNHS kampioenschap in Ermelo. Ook wordt er tijdens de kampioenschappen actief meegedaan aan afdelingsdressuur en aan het verenigingskampioenschap. De afdeling Voltige heeft ook succesvolle leden. Zo hebben de teams al velen malen de Nederlandse titel in de klasse Zwaar en Licht behaald. Ben je nieuwsgierig geworden, kom gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen. De toegang is vanzelfsprekend gratis, ook tijdens alle wedstrijden!

Komende evenementen

21
juli
Dressuurclinic voor elke klasse

18
aug
Clinic Zit & Houding door Carmen Schalk op de simulator en/of op je eigen paard

Accomodatie

St. Hubertus Lisse
Rooversbroekdijk 127
2161 LP Lisse
Tel. 0252 – 233083
bakbeheer@sinthubertuslisse.nl

Secretariaat

KNHS

KNHS

SVP

 Veilige Paardensport